Muziekles en proefles

Wil je een blaasinstrument leren spelen of slagwerker worden? 
Dan ben je bij Asterius aan het goede adres.  

Lijkt het je leuk om muziek te maken maar weet je nog niet op welk instrument? Dan kan je een gratis proefles volgen op: blokfluit, dwarsfluit, euphonium/tuba, hobo, hoorn, klarinet, saxofoon, trombone, trompet of slagwerk. Zo ontdek je of er een muzikant in jou zit. 

Weet je al welk instrument je wil spelen?

Dan kan je meteen starten met muziekles op dat instrument. Asterius werkt samen met enthousiaste docenten, zodat je met plezier naar de les gaat en je steeds weer iets nieuws leert van de docent. 
 
Als je lid wordt van Asterius, dan krijg je het instrument in bruikleen. Je hoeft dus niet meteen een instrument aan te schaffen.  

Asteriaan worden heeft nog meer voordelen:

Je krijgt tot 21 jaar 30% korting op je lesgeld en examens (tot een maximum van €200) 
Je kunt snel aansluiten bij het instapensemble, samen muziek maken is het allerleukste (hier zijn geen extra kosten aan verbonden) 
Naast muziek maken, organiseren we ook andere activiteiten voor jeugd, zoals uitstapje naar de Efteling en de inmiddels beroemde 😉 Nacht van Asterius. 

Wil je graag muziek maken, maar is het betalen van contributie of lesgeld lastig? Stichting Leergeld Oisterwijk kan financieel ondersteunen bij het betalen van contributie en lesgeld. Voor meer informatie www.leergeld.nl/oisterwijk/ 

Contact

Meer informatie over muziekles of wil je een keer komen kijken?

Neem dan contact op met Claartje Bertens, bestuurslid en portefeuillehouder muziekonderwijs.

Scroll naar boven