Lid worden

Kom bij Asterius

Meer dan alleen muziek maken

Lid zijn van Asterius heeft z’n voordelen, zoals korting op lesgeld en voor een klein bedrag een goed instrument in bruikleen. Maar natuurlijk is het vooral ook heel gezellig én leerzaam om samen te musiceren.

Dinsdagavond is Asteriusavond
Al onze orkesten repeteren op dinsdagavond in Cultuurcentrum Tiliander in Oisterwijk. Hier hebben we genoeg (opslag)ruimte om met onze orkesten fijn en geconcentreerd te repeteren. Na de repetitie vind je menig Asteriaan natuurlijk aan de bar.

Contributie

Leden tot 21 jaar betalen maandelijks €10 aan contributie. Vanaf 21 jaar bedraagt de contributie €14 per maand. Je voldoet je contributie middels automatische incasso.

Wij zijn er klaar voor, jij ook? Download dan je aanmeldformulier en word Asteriaan.

De voordelen van lidmaatschap bij harmonie Asterius

Waarom jij lid wil worden van onze leuke, bloeiende vereniging

01

Korting op je lesgeld

Voor leden t/m 21 jaar is het mogelijk om 30% korting te krijgen op je lesgeld, tot wel €200 per jaar. Dat maakt lessen een stuk leuker. Voor volwassenen is het mogelijk om lessen te krijgen op basis van een strippenkaart.

02

Goed instrument in bruikleen

Musiceren doe je natuurlijk op een fijn instrument. Bij Asterius kun je voor slecht €3 per maand een instrument in bruikleen krijgen. Wij zorgen ervoor dat je instrument periodiek onderhouden blijft en jij hoeft geen duur instrument aan te schaffen.

03

Veel buitenmuzikale activiteiten

Naast samen muziek maken vinden wij het ook heel gezellig om met elkaar leuke uitstapjes te ondernemen. Denk voor leerlingen bijvoorbeeld aan een uitstapje naar de Efteling, of bijvoorbeeld de inmiddels befaamde Asteriusdag voor de hele vereniging.

Download je aanmeldformulier

Vul vervolgens het formulier in en mail het naar secretariaat@asterius.nl.1

  1. Printen mag natuurlijk ook.
    Stuur dan je formulier op naar:
    KVSH Asterius t.a.v. Marion Vorstenbosch
    Molenacker 23, 5061 KS
    Oisterwijk ↩︎
Scroll naar boven